Noste čelenky vo vlasoch ako slovenské celebrity a zažiarte!

Noste čelenky vo vlasoch ako slovenské celebrity a zažiarte!
  • 18.05.2022
  • Veronika Nemčeková

Rôznorodé čelenky vo vlasoch prežili viacero módnych vĺn. Ide o ozdobu do vlasov a v podstate univerzálny módny doplnok, ktorý dokáže doladiť či podčiarknuť konkrétny outfit. Nosiť ho môžete na slávnostné príležitosti, kedy často plní funkciu šperku, ako aj v bežný deň, keď váhate, čo presne spraviť s vlasmi. Čelenky majú v obľube aj známe slovenské ženy. Pozrite sa, ako ich nosia a inšpirujte sa nimi. Budete vyzerať úchvatne!

Jana Hrmová

Jana Hrmová, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v šou Farma, je zdá sa veľkou fanúšičkou výrazných čeleniek. Influencerka na sociálnej sieti Instagram často uverejňuje fotky s týmto doplnkom. Ťažko pritom povedať, ktorý typ jej pristane najviac. Okrem v súčasnosti populárnych čeleniek s uzlom sa predviedla napríklad aj v čelenke z kvetov, vďaka ktorým vyzerá dievčensky. Siahnuť neváha ani po sexy „mačacích uškách“, čelenke s nazberanou stuhou alebo plyšovej klasike s potlačou. Zvyčajne ladí čelenku k mejkapu. Alebo je to naopak?

Inšpirujte sa: Najúspešnejšie fashion influencerky so zaujímavým vkusom

Jana Hrmová

Zdroj: instagram.com/janahrmi

Ivana Gáborík

Šarmu čeleniek, zdá sa, podľahla aj tanečnica Ivana Gáborík, ktorej tento doplnok taktiež veľmi pasuje. S čelenkou sa neváha objaviť na verejnosti, no nezahadzuje ju ani doma. Okrem toho, že čelenka krásne nadvihne vlasy a spôsobí, že vyzerajú objemnejšie, je tiež praktickým pomocníkom, ak chcete, aby vám vlasy nepadali do tváre. Manželka hokejistu Mariána Gáboríka pôsobí v čelenke dievčensky, koketne i romanticky.

Ivana Gáborík

Zdroj: instagram.com/iversanns

Mária Čírová

To, že čelenky dokážu podčiarknuť ženskú krásu, vie aj speváčka Mária Čírová, ktorá ich s obľubou využíva nielen na bežné nosenie, ale aj počas koncertných vystúpení. Fanúšikovia tak pri pohľade na ňu majú nielen hudobný zážitok, ale aj vizuálny. Božsky vyzerá jednoducho v každej. Slávnostne pôsobí napríklad čelenka vykladaná kamienkami. Trblietky zase evokujú spontánnosť a radosť.

Odporúčame: Inšpirujte sa: Krásne a zdravé vlasy ako má Priyanka Chopra

Mária Čírová

Zdroj: instagram.com/mariacirova

Lucia Mokráňová

V súčasnosti mimoriadne populárne čelenky s uzlom si obľúbila aj fitneska Lucia Mokráňová. Blondínka pri nosení doplnkov do vlasov s obľubou vsádza na výraznú červenú či klasickú čiernu. Slávnostne na nej pôsobí aj čelenka s trblietkami. Na Vianoce sa odfotila s tematickými čelenkami, ktoré nepokazia žiadnu zábavu.

Lucia Mokráňová

Zdroj: instagram.com/luciamokranova

Tatiana Žideková

Úspešná influencerka Tatiana Žideková tiež pochopila, že čelenka dokáže doladiť outfit, preto ich s obľubou využíva. Elegantnými jednofarebnými kúskami nepokazíte nič. Nápaditý je aj prepletaný vzor, ktorý zvýrazní krásu a lesk vlasov. Milovníčka športu čelenky používa aj počas kozmetických procedúr.

Pozri aj: Vyskúšajte starostlivosť o pleť podľa modeliek. Výsledok stojí za to!

Tatiana Žideková

Zdroj: instagram.com/tatianazidekova

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/mariacirova, instagram.com/janahrmi, instagram.com/iversanns

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní