Nech je vaše logo na očiach aj pri voľnočasových aktivitách

Nech je vaše logo na očiach aj pri voľnočasových aktivitách

Zamestnanie, škola, povinnosti v domácnosti. Stále to isté. Nájsť si v dnešnej dobe čas na to, čo robíme naozaj radi, je vzácne, a preto si to vždy tak užívame. Spríjemnite svojim klientom či zamestnancom chvíle oddychu s reklamnými predmetmi potlačenými logom vašej firmy a buďte na očiach kdekoľvek – na túre v horách či pri oddychu na pláži.

Tie najlepšie darčeky na spríjemnenie voľných chvíľ

Plánujete firemný teambuilding alebo sa blíži obdobie celozávodnej dovolenky? Kým sa rozpúta skutočné šialenstvo a vaši zamestnanci začnú chodiť do práce v slamených klobúkoch alebo mikulášskych čiapkach, zásobte svoju firmu vhodnými reklamnými predmetmi na voľný čas. Na takom teambuildingu môžete potrebovať množstvo vecí, všetko ale závisí od jeho charakteru. Športové hry si pýtajú reklamné slnečníky, vlajky s vaším logom či medaily, zatiaľ čo turistické aktivity v horách alebo pobyt pri mori zasa predmety z iného súdka. Po skončení akcie ich nechajte vašim zamestnancom na pamiatku, aby si zakaždým spomenuli, aké príjemné chvíle vďaka svojmu zamestnaniu zažili.

Voľný čas, to nie je len trávenie chvíľ pri športe alebo turistike. Niektorým z nás oveľa viac vonia majstrovanie vo vlastnej dielni alebo záhradkárčenie. Podarujte reklamnú tesársku ceruzku, pracovnú lampu alebo zvinovací meter zamestnancom, ktorí pracujú s drevom. Môžu ju využívať pri svojej práci alebo aj doma. A čo adventný kalendár plný praktického náradia? To je niečo, čo ocení každý domáci pán. Dámam sa môžu zapáčiť pomôcky do kuchyne či na pestovanie rastlín. Či trávime svoj voľný čas aktívne, alebo skôr pasívne, v našej domácnosti alebo na pracovnom stole v zamestnaní by nemal chýbať termohrnček s obľúbenou kávou alebo čajom. Potlačte naň logo vašej firmy a tí, ktorých obdarujete, si pri každom pohľade na tento funkčný darček slastne povzdychnú. Bez teplej kávy to skrátka nejde.

Pozri aj: Ako ušetriť na chode mrazničky? Dodržiavajte tieto TOP 3 tipy a máte vyhraté!

Do cieľa bezpečne. S vašimi reklamnými predmetmi na voľný čas

Viete si predstaviť turistiku bez správnej výbavy? Potrebujeme nielen kvalitný batoh, fľašku na vodu alebo termosku, ale aj kompas, baterky či vreckové nožíky. Z týchto základných predmetov sa môžu stať reklamné predmety vašej firmy, pretože môžu niesť potlač vášho loga. Či ich rozdáte zamestnancom v rámci teambuildingu, alebo ich venujete verným klientom, nezapadnú prachom. Ide o praktické dary, ktorých by sme v živote chceli dostávať viac. Reklamné predmety na voľný čas môžu vo vašich zamestnancoch vzbudiť hrdosť na to, že sú príslušníkom vašej firmy. Kým sa budú opaľovať na pláži, turisti z celého sveta môžu obdivovať štýlovú tašku, peňaženku alebo ľadvinku s vaším logom a vytvoria si tak o vašej firme vlastnú mienku. Čím zaujímavejší dizajn, tým väčšia šanca upútať reklamným predmetom pozornosť. Čím hodnotnejší predmet, tým viac dáte najavo, ako si svojich zamestnancov alebo klientov vážite.

Zaujme ťa: Ako odstrániť škvrny od trávy? Tieto babské rady fungujú!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní