Pánska taška cez rameno - Prečo sa oplatí ju mať? Ktoré modely sú najobľúbenejšie?

Páni nemajú vo výbere tašiek až také možnosti ako ženy. Napriek tomu je možné nájsť módne tašky, ktoré mužom pristanú, sú praktické a módne. Veľmi funkčné sú pánske tašky cez rameno.

Tento typ tašky by mal mať vo svojej výbave každý muž. Aké sú výhody tašky cez rameno a ako vybrať model, ktorý vám bude vyhovovať?

Praktická a štýlová pánska taška cez rameno

Tašky cez rameno pre mužov sa dajú zohnať v prevedení podobnom ľadvinke. Tieto tašky sa nosia prevlečené cez rameno a prsia. Pôsobia športovo a pri pohybe absolútne neprekážajú. Druhou možnosťou sú klasické pánske tašky cez rameno s popruhom, ktoré sa nosia buď prehodené cez rameno, alebo krížom cez prsia. Tento model vyzerá viac elegantne a vybrať si ho môžete aj k oblečeniu, ktoré je formálnejšie. Sú zároveň o niečo väčšie ako tašky typu ľadvinka.

Z praktického hľadiska patrí pánska taška cez rameno na prvé miesto medzi všetkými typmi tašiek pre mužov. Ide o tašku, ktorá ponúka najviac pohodlný spôsob prenosu drobností ako sú kľúče, peňaženka, telefón a doklady. Taška cez rameno sa vám zíde počas cesty do práce, mesta i na výlet. Vďaka noseniu cez rameno alebo prsia vám nebude taška pri chôdzi prekážať. Keďže ide o veľmi kompaktné tašky, možnosťou je zloženie popruhu do vnútra tašky a nosiť ich môžete i v ruke.

Pánske tašky cez rameno sú veľmi obľúbené aj kvôli bezpečnosti. Cennosti máte blízko tela, bezpečne schované vo vreckách na zips alebo so zapínaním na cvočky.

Odporúčame aj: DIY očný krém - zatočte s vráskami domácim spôsobom!

Ako vybrať módnu a funkčnú tašku cez rameno

Keďže sú pánske tašky cez rameno medzi mužmi veľmi obľúbené, vyrábajú sa v rôznych farbách s detailmi, ktoré sa dajú prispôsobiť individuálnemu štýlu. Najviac preferované sú neutrálne farby ako je čierna, sivá, hnedá a ich kombinácie. Nielen farba je to, čo by vás pri kúpe tašky malo zaujímať. Rovnako dôležitá je veľkosť, materiál a vnútorné členenie.

Väčšina pánskych tašiek cez rameno sa vyrába vo formáte A5. Ak potrebujete väčšiu tašku, zamerajte sa na kufríky alebo ruksaky. Avšak formát A5 je dostatočne veľký na uloženie diára, písacích potrieb i dokladov.

Medzi najkvalitnejšie patria kožené tašky, ale v kvalite ich dobiehajú polyesterové. Tento materiál je preferovaný kvôli jednoduchej údržbe a veľkej odolnosti. Rozhodujúca je tiež hmotnosť tašky. Textilné tašky sú odľahčené a zmestí sa do nich viac vecí.

Niektorí muži dávajú prednosť jednoduchším taškám s jedným veľkým priečinkom a menším vreckom v prednej alebo zadnej časti tašky. Iný majú radi organizovanosť a vyberú si pánsku tašku cez rameno s viacerými priečinkami, zipsami či pútkami na pripevnenie kľúčov. V tomto aspekte sa musíte sami rozhodnúť, aké členenie preferujete. Rýchlejší prístup do tašky vám zaistí magnetický zips, ale klasický zips je viac bezpečnejší. Overte si možnosť nastavenia dĺžky popruhu.

Pozri si aj: Domáca ružová voda: Aké sú jej účinky a ako si ju jednoducho vyrobiť?

pánska taška cez rameno

Zdroj: CCC shoes

Najviac trendy a obľúbené modely tašiek cez rameno

Ak hľadáte skutočne štýlové pánske tašky, odporúčame nákup v predajniach CCC. Nakúpiť môžete aj online v internetovom obchode CCC. Elegantnejší muži dávajú prednosť pánskym taškám cez rameno z kože v jednoduchom dizajne bez veľkých zipsov alebo farebných akcentov. Ide o tašky vhodné k obleku alebo saku.

Modernejšie a viac mestsky pôsobia tašky cez rameno typu ľadvinka. Štýlovým detailom na tomto type tašky sú robustné zipsy a menšie vrecká v prednej časti. Trendy vyzerajú tašky s prackou alebo zatváraním pomocou klopy. Športovejšie vyzerajú tašky vo valcovom tvare, naopak obdĺžnikové sú nestarnúcou klasikou.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE