Ben Affleck a Matt Damon, Cameron Diaz a Snoop Dogg - vieš, čo majú spoločné?

Ben Affleck a Matt Damon, Cameron Diaz a Snoop Dogg - vieš, čo majú spoločné?
  • 26.09.2022
  • Michaela Kožáková

Je to sláva, rovnaké bydlisko či podobné číslice na bankovom účte, ktoré spájajú niektoré slávne osobnosti? Alebo je to projekt, na ktorom sa spoločne podieľali či film, v ktorom si spolu zahrali? 

Tak, ako na všetkých pracoviskách, tak i v Hollywoode sa hviezdy kamarátia, nenávidia, ohovárajú alebo si jednoducho závidia. Mnohé známe tváre televíznych obrazoviek sa však stretli omnoho skôr. Chodili totižto do tej istej školy. Míňali sa na chodbách, jedli spolu, ba niektorí z nich dokonca bývali kúsok od seba a trávili spolu i voľný čas. Vtedy však netušili, že o pár rokov z nich vyrastú populárne osobnosti.

Herečka Kelly Preston a bývalý americký prezident Barack Obama, spevák Lenny Kravitz a herec Nicolas Cage, rapperi Busta Rhymes a Jay-Z, herec Matthew Perry a kanadský premiér Justin Trudeau – ktoré ďalšie celebrity chodili do jednej školy?

Neprehliadni: Skutočné mená celebrít. Prečo si vybrali práve toto umelecké meno?

Hudsun a Tyler

Zdroj: INSTAGRAM/katehudson, INSTAGRAM/misslivalittle

Kate Hudson a Liv Tyler

Obe sú svetoznáme herečky, obe sú dcérami superhviezd a obe navštevovali súkromnú umeleckú a vedeckú strednú školu v Kalifornii. Dnes sú Kate a Liz priateľkami na celý život, čo dokazujú aj ich spoločné fotografie zo stretnutí, ktoré uverejňujú na svojich instagramových profiloch. 

Adam Levine a Jonah Hill

Zdroj: INSTAGRAM/maroon5.adam.levine.fans, INSTAGRAM/jonahfits

Adam Levine a Jonah Hill

Príťažlivý skladateľ, hudobník a spevák rockovej skupiny Maroon 5 Adam Levin a herec, komik a filmár Jonah Hill sa poznajú už nejaký ten piatok. Tento nezvyčajný pár priateľov spolu vyrastal v Los Angeles. Ich otcovia sa stretli v riaditeľni strednej školy. Adam a Jonah sa spolu premávali  ulicami na bicykloch a často sa navštevovali. 

Spolužiaci

Zdroj: INSTAGRAM/cameron_diaz_p, INSTAGRAM/snoopdogg

Cameron Diaz a Snoop Dogg

Jedna z filmových Charlieho Anjelov a známy rapper vyrastali v Kalifornii a navštevovali Polytechnickú strednú školu na Long Beach. Snoop ako dieťa pracoval, aby podporil svoju rodinu. V čase, keď bol na strednej škole, bol už známym rapperom a štandardne patril medzi populárne deti na škole. 

Cameron Diaz, ktorá chodila do nižšieho ročníka, bola vzornou študentkou. Ešte na strednej škole, ako 16-ročná, podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou Elite Models. Ako sa títo dvaja, ktorí pochádzajú z úplne rozdielnych svetov, skamarátili? Keďže už na škole sa Snoop netajil svojou láskou k marihuane a bol dokonca dílerom, sladká Cameron si sem- tam od neho „niečo" kúpila. 

Matt Damon a Ben Affleck

Zdroj: INSTAGRAM/mattandben

Matt Damon a Ben Affleck

Ben Affleck a Matt Damon sú dobrými priateľmi už veľmi dlho. Obaja boli v detstve zanietenými fanúšikmi a zberateľmi komiksov Daredevil. Navštevovali spolu Cambridge Rindge a latinskú školu v Massachusetts a bývali od seba dva bloky.

Na začiatku svojej kariéry, keď sa prebojovávali ťažkým hereckým životom, dokonca zdieľali jeden bankový účet. V roku 1997 spolu získali Oscara za napísanie scenára snímky s názvom Dobrý Will Hunting.

Pozri aj: Starostlivosť o pleť a telo podľa celebrít: Čo všetko vyskúšali?

Naomi a Nicole

Zdroj: INSTAGRAM/naomiwatts, INSTAGRAM/nicolekidman

Naomi Watts a Nicole Kidman

Naomi aj Nicole navštevovali dievčenskú strednú školu v North Sydney. Vtedy sa však veľmi nekamarátili. Až neskôr sa stali blízkymi priateľkami, po tom, ako si spolu zahrali vo filme s názvom Spoločné flirtovanie z roku 1991. Herečky dokonca spoločne oslavujú i sviatky a narodeniny. 

Princ William and Kate Middleton

Zdroj: INSTAGRAM/princewilliam_and_kate

Princ William a Kate Middleton

Budúci kráľ William, vojvoda z Cornwallu a Cambridgea, sa s Kate, princeznou z Walesu, vtedy Middleton, zoznámil na Univerzite v St. Andrews v roku 2001. Dvojica spolu začala randiť v roku 2003, v 2010 sa zasnúbila a v nasledujúcom roku sa vzali. Dnes sa tešia z troch detí – princa Georga, princeznej Charlotte a princa Louisa.

Zaujme ťa: KVÍZ: Celebrity a ich príbuzenské vzťahy – vieš, ktoré hviezdy spája krv?

Adele a Jessie J

Zdroj: INSTAGRAM/adele, INSTAGRAM/heartbeatsalive

Adele a Jessie J

Obe spevácke hviezdy navštevovali umeleckú školu BRIT v Croydone v Londýne a boli v rovnakom ročníku, hoci chodili do rôznych tried. Spolu trávili prestávky, sedeli na obede a pospevovali si po chodbách školy. To však vtedy netušili, že z nich budú konkurentky. Dnes sú svetovo známymi speváčkami, ktoré si fandia a z času na čas si i pošlú správu. 

Zdroj foto: úvodná koláž - Instagram.com/mattandben, Instagram.com/cameron_diaz_p, Instagram.com/snoopdogg, 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní