Ktoré celebrity dali prednosť rodine pred kariérou? Budeš prekvapená!

Ktoré celebrity dali prednosť rodine pred kariérou? Budeš prekvapená!
  • 29.09.2022
  • Veronika Nemčeková

Myslíte si, že úspešná kariéra je pre celebrity vrcholom úspechu? Hoc to tak môže na prvý pohľad vyzerať, nie je to vždy pravda. Viaceré známe osobnosti dokázali, že rodina je pre nich dôležitá tak veľmi, že jej neváhajú dať prednosť pred kariérou.

Prečítajte si, ktorí známi ľudia dali pracovné povinnosti do úzadia, aby mohli byť s najbližšími, ktorí potrebovali pomoc či opateru. Príbehy mnohých z nich nám môžu byť inšpiráciou.

Dwayne Johnson

Americký herec a bývalý wrestler Dwayne Johnson možno vo filmoch vyzerá ako drsný chlap, no zdá sa, že v skutočnom živote má veľké a milujúce srdce. Päťdesiatročný rodák z Kalifornie stál po boku svojej mamy Aty Johnson, keď jej diagnostikovali rakovinu pľúc.

Boj zo zákernou chorobou sa jej podarilo vyhrať. The Rock na mamu nedá dopustiť a opisuje ju ako silnú ženu. Na sociálnych sieťach zverejnil už niekoľko vyznaní, v ktorých jej ďakuje za všetko, čo preňho spravila. Opateru jej preto neváha oplácať.

Predstaviteľ Black Adama z rovnomennej komiksovky sa tiež snaží tráviť veľa času so svojimi dcérkami Jasmine a Tianou, ktoré má s druhou manželkou Lauren Hashian. Na sociálnych sieťach sa občas podelí aj s fotografiami zo spoločne strávených chvíľ.

Odporúčame: Výchova detí v rodine: Takto z nich vyrastú úspešní dospelí!

Dwayne Johnson

Zdroj: instagram.com/therock

Jodie Foster

Americká herečka, režisérka a producentka Jodie Foster bola taktiež v ťažkých časoch oporou svojej mame Evelyn Foster, ktorej diagnostikovali demenciu. Hviezda filmov Anna a kráľ alebo Mlčanie jahniat stála pri matke aj v časoch, keď už ju nespoznávala. Evelyn Foster zomrela vo veku 90 rokov.

Jodie Foster

Zdroj: sk.pinterest.com/shoegals

Patrick Dempsey

Americký herec Patrick Dempsey dochádzal z Hollywoodu do Maine, aby sa staral o svoju matku Amandu, ktorá trpela rakovinou vaječníkov. Liečila sa mnoho rokov, no napokon chorobe v roku 2014 podľahla.

Predstaviteľ neurochirurga Dereka Shepherda zo seriálu Klinika Grace pomohol spustiť Centrum Patricka Dempseyho v zdravotníckom zariadení v Lewistone. Centrum pravidelne vyhlasuje výzvy, ktorých cieľom je vyzbierať peniaze na pomoc ľuďom s rakovinou.

Prečítajte si: Jesenná turistika s deťmi: Ako sa na ňu pripraviť a čo by ste nemali zabudnúť pribaliť?

Patrick Dempsey

Zdroj: sk.pinterest.com/teriwoodhull

Catherine Zeta-Jones

Waleská herečka Catherine Zeta-Jones sa starala o svojho manžela Michaela Douglasa po tom, ako mu diagnostikovali rakovinu jazyka. Päťdesiatriročná herečka sa manželovi snažila pomáhať zo všetkých síl.

Neskôr priznala, že toto obdobie bolo pre ňu náročné, sama sa totiž musela vyrovnávať s depresívnymi stavmi. Dvojica sa preto na čas odlúčila a žila oddelene. Neskôr sa ale k sebe vrátili a uviedli, že ich vzťah je silnejší ako kedykoľvek predtým.

Zeta-Jones, ktorú sme mohli vidieť vo filmoch ako Rock of Ages, Sexi 40, Korenie lásky alebo Chicago, tiež pomáhala so starostlivosťou o svojho svokra Kirka Douglasa, ktorý zomrel začiatkom roka 2020 ako stotriročný.

Catherine Zeta-Jones

Zdroj: instagram.com/catherinezetajones

Queen Latifah

Americká herečka, speváčka a rapperka Queen Latifah sa takmer 15 rokov venovala opatere svojej mamy Rity Owens, ktorá roky bojovala so zlyhávaním srdca. Owens chorobe podľahla v roku 2018.

Interpretka, ktorá si zahrala napríklad v snímkach Zázraky z neba, Jedine ona či Posledné Vianoce, sa v súčasnosti zapája do mnohých charitatívnych akcií. Chce tak zvýšiť povedomie o ochorení, ktoré sa jej mame stalo osudným.

Pozri aj: Jeden pracovný stôl na celé detstvo? Žiadny problém

Queen Latifah

Zdroj: sk.pinterest.com/lsbrilliance77

Diane Keaton

Americká herečka a režisérka Diane Keaton bola nablízku svojej mame Dorothy Hall, ktorá trpela Alzheimerovou chorobou. Stála pri nej vraj až do konca.

Sedemdesiatšesťročná rodáčka z Kalifornie sa nikdy nevydala, no ako päťdesiatnička sa rozhodla pre adopciu dvoch detí. Neskôr uviedla, že byť matkou je pre ňu najkrajšia životná skúsenosť.

Diane Keaton

Zdroj: sk.pinterest.com/sw073410

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/catherinezetajones, instagram.com/patrickdempsey, instagram.com/queenlatifah

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní