Svadobná sezóna v plnom prúde: Zopár tipov, ako sa vyhnúť nepríjemnostiam s oblečením

Svadobná sezóna v plnom prúde: Zopár tipov, ako sa vyhnúť nepríjemnostiam s oblečením

Svadobná sezóna je každoročne na svojom vrchole predovšetkým od mája do septembra. 

Vtedy sa koná najviac týchto radostných udalostí a vy sa zrejme na niektorej z nich aj tento rok vyskytnete. Ste na to pripravení?

Čo robiť, ak vaše šaty či košeľa zažijú nehodu

Či už máte naplánovanú svoju svadbu, alebo sa chystáte ako hosť, musíte sa dopredu dostatočne presvedčiť, že vaše oblečenie je reprezentatívne a dokonale upravené. Avšak, aj tak sa môže počas celého svadobného dňa a noci stať niečo nečakané, čo váš look pokazí.

Predstavte si to: ste na svadbe svojej najlepšej kamarátky a cítite sa úžasne vo svojich úplne nových šatách či košeli. Ale ako noc pokračuje, všimnete si malú škvrnu na prednej strane. Nič hrozné, však? No čo keď sa tá malá škvrna zmení na obrovskú po tom, čo vás niekto ešte náhodou poleje svojím nápojom? Hlavne zachovajte chladnú hlavu.

To sa, bohužiaľ, stáva a priamo na oslave s tým už vo väčšine prípadov nič nenarobíte, no následne vás doma zachráni práčka a jej zázračná sila. Po príchode zo svadby (alebo inej udalosti) oblečenie čím skôr namočte do vody s práškom. Potom stačí oblečenie hodiť do práčky, pridať trochu pracieho prostriedku a nechať práčku, aby urobila svoje kúzlo. Voilá! Vaše šaty sú ako nové.

Pri väčších a odolnejších škvrnách skúste použiť pred praním aj žlčové mydlo priamo na miesto znečistenia, prípadne sa obráťte na čistiareň.

TIP: Ako sa však vyvarovať tomu, aby ste celý večer nestrávili v košeli s nepekným fľakom? Pre mužov platí, že by si mali pre istotu pripraviť na svadbu dve košele, jednu náhradnú, ktorú využijú či už v prípade spotenia alebo nečakanej udalosti. Ženy si zrejme dvoje šaty nepripravujú, ale aj pre ne máme tip na záchranu. Do kabelky si pripravte zopár odličovacích tampónov, ktoré predtým nastriekajte odličovacím prípravkom. Ten pomôže v prípade nehody zjemniť fľak.

Odporúčame: Šaty na svadbu pre svadobných hostí: Čo si obliecť na tú letnú?

O zábavu budete mať postarané

Na svadbách, a to najmä po zotmení, kedy je už nálada čoraz viac uvoľnená, môžu prísť na radu aj ďalšie potenciálne svadobné trapasy, ktoré by vás mohli ovplyvniť.

Na väčšine z nich sa spätne určite pobavíte. Možno náhodou zakopnete na tanečnom parkete, padne vám na oblečenie kúsok jedla a zanechá škvrnu alebo sa dokonca váš odev v zápale zábavy roztrhne. Nech už je situácia akákoľvek, náhradné oblečenie po ruke môže zachrániť situáciu.

Ak ho nemáte, nič sa určite nestane. Dôležité je, aby ste vyzerali čo najlepšie pri obrade a oficialitách svadby. Neskôr sa už menšie nehody a trapasy stanú, no vy by ste si mali danú udalosť užiť na maximum.

Nezabúdajte však, že na svadbách či iných oslavách je najdôležitejšie sa naplno zabaviť, preto nerobte z komára somára, zabudnite na menšie trapasy a jednoducho si užívajte.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní