Leštidlo do umývačky dokáže zázraky: 3 tipy, ktoré vám uľahčia upratovanie

Leštidlo do umývačky dokáže zázraky: 3 tipy, ktoré vám uľahčia upratovanie
  • 06.03.2023
  • Michaela Krivdová

Aj vás už prepadlo veľké jarné upratovanie? Aby ste si prácu uľahčili najviac, ako sa dá, máme pre vás pár užitočných tipov. Takých, ktoré ušetria nielen vaše ruky, ale aj peňaženku.

Ruku na srdce, ako vyzerá u vás upratovanie? Máte vo všetkom systém alebo chaoticky beháte po byte či dome a neviete, z ktorého konca začať? Na to, aby ste sa dostali k želanému výsledku si presne určite postupnosť krokov. A ak začínate s umývaním okien, tento trik sa vám bude zaručene páčiť.

POZRI SI AJ: Čo dokáže tableta do umývačky riadu? Tieto tipy musíš vyskúšať!

Leštidlo do umývačky

Nachádza sa azda v každej domácnosti a jeho využitie nekončí len v kuchyni. Leštidlo do umývačky riadu je nenahraditeľným pomocníkom nielen pri umývaní riadu. Ak sa trošku zamyslíte nad tým, ako tento čistiaci prostriedok funguje, nájdete mu využitie azda v každej miestnosti vašej domácnosti. Dajte zbohom množstvu prípravkov, ktoré zaberajú nielen miesto, ale aj zbytočne „vyťahujú“ peniaze z peňaženky. Leštidlo do umývačky dokáže naozaj zázraky.

Okná bez šmúh? Nie je problém!

Malé, veľké, predelené či francúzske. Je úplne jedno akej veľkosti okná sú, ich umývanie zväčša nepatrí k obľúbenej činnosti. Skúste si pomôcť leštidlom do umývačky a zaručene zmeníte názor.

Budete potrebovať:

  • teplú vodu
  • leštidlo do umývačky
  • suchú handričku
  • papierové kuchynské utierky

Ako na to?

Do teplej vody nalejte malé množstvo leštidla do umývačky riadu. Namočte handričku, umyte okno a pomocou papierovej utierky vyleštite. Znie to až príliš jednoducho? Presne takto jednoducho to totiž funguje.

TIP: Univerzálny čistič si môžete preliať aj do nádobky s rozprašovačom. Nezabudnite však na to, že najúčinnejšie sa používa, ak je teplý.

Čistič na zrkadlá aj vodovodné batérie

Vyskúšali ste tento super trik a stále vám nestačilo? Roztokom s leštidlom do umývačky bez najmenších problémov vyčistíte tiež zrkadlá, sklenené plochy aj vodovodné batérie. Dosť bolo čistiacich prostriedkov od výmyslu sveta. Upratujte rýchlo, efektívne a bez námahy.

TIP REDAKCIE: Rovnakým spôsobom môžete umyť aj vonkajšie žalúzie, ktoré sú pre mnohé gazdinky hotovým postrachom. Leštidlo navyše chráni povrchy – prach a špina sa usádzajú oveľa menej.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní