Pánske mikiny v intenzívnych letných farbách - takto by ste ich mali nosiť

Pri výbere pánskych mikín môžete zvážiť viacero faktorov. Okrem materiálov, kvality či veľkosti by ste mali sústrediť aj na ich dizajn. V súčasnosti sú veľmi obľúbené pánske mikiny v intenzívnych letných farbách.

Ako ich však kombinovať a nosiť na rôzne príležitosti? Nechajte sa inšpirovať.

Ako kombinovať pánske mikiny vo výrazných farbách na bežný deň?

Leto je ideálnym obdobím na to, aby ste do svojho šatníka zaradili veselé a farebné oblečenie. Ak ste odvážny chlap a milujete extravaganciu, potom by vo vašom šatníku nemali chýbať ani pánske mikiny vo výrazných letných farbách, ktoré môžete nosiť na rôzne príležitosti, a to napríklad do práce, na neformálne stretnutia či športovanie.

V závislosti od štýlu a počasia si môžete vybrať rôzne typy pánskych mikín. Veľmi obľúbené sú pánske mikiny s kapucňou a vreckami, ktoré sú navyše praktické. Okrem toho však v ponuke nájdete aj mikiny bez kapucne, na zips či bez vreciek.

Čo sa týka farieb, v obľube sú predovšetkým pánske mikiny v intenzívnej žltej, oranžovej, zelenej, ružovej, mentolovej, ale aj modrej či červenej farbe. Práve tieto mikiny viete kombinovať s ležérnym oblečením, a to svetlými alebo tmavými rifľami, nohavicami či šortkami. Práve takýto outfit je ideálny na bežný letný deň.

Čo sa týka farieb, v obľube sú predovšetkým pánske mikiny v intenzívnej žltej, oranžovej, zelenej, ružovej, mentolovej, ale aj modrej či červenej farbe. Práve tieto mikiny viete kombinovať s ležérnym oblečením, a to svetlými alebo tmavými rifľami, nohavicami či šortkami. Práve takýto outfit je ideálny na bežný letný deň.

Odporúčame aj: Pánska taška cez rameno - Prečo sa oplatí ju mať? Ktoré modely sú najobľúbenejšie?

Ako nosiť pánske mikiny v intenzívnych farbách na športovanie?

Pánske mikiny v intenzívnych farbách sú správnou voľbou aj na športovanie. Práve muži často pri športovaní siahajú po farebnom tričku či napríklad teniskách. Aj pri športovaní môžete zvoliť pánske mikiny od žltej až po červenú farbu. Na športovanie však odporúčame zvoliť pánske mikiny z ľahkých a vzdušných materiálov. Skombinovať ich môžete nielen s teplákmi, legínami, ale aj šortkami na cvičenie.

V prípade, že chcete vytvoriť typický športový outfit, zvoliť môžete aj farebnú teplákovú súpravu. Takýto outfit stačí doplniť o pohodlné tenisky a napríklad doplnky, ako je šiltovka a športové okuliare. V závislosti od miesta športovania či počasia môžete zvoliť ďalšie kúsky oblečenia, ako napríklad bundu a podobne. Pri výbere pánskych mikín na športovanie sa okrem farieb zamerajte aj na funkčnosť, praktickosť a pohodlnosť.

Pozri si aj: Jarné upratovanie: Čo spraviť s vyradeným oblečením?

Pánske mikiny

Zdroj: Depositphotos

Kde nakupovať pánske mikiny v intenzívnych letných farbách?

Pánske mikiny v letných farbách sú v súčasnosti veľmi obľúbené, a preto by nemali chýbať ani vo vašom šatníku. Vďaka obľúbenosti sú dostupné v rôznych predajniach s oblečením, ale aj v internetových obchodoch. Vybrať si môžete rôzne pánske mikiny v intenzívnych farbách, a to podľa strihu, dizajnu, materiálu, ale aj veľkosti.

Na e-shope Bolf nájdete široký výber pánskych mikín vo všetkých farbách a veľkostiach. Na leto však odporúčame zvoliť skôr ľahké a priedušné látky. Či už hľadáte pánske mikiny v žltej, oranžovej, ružovej, mentolovej, zelenej alebo modrej farbe, na e-shope Bolf.sk nájdete mikiny podľa svojich potrieb a preferencií. Nakupujte pánske mikiny u overeného predajcu a za tú najlepšiu cenu. Pri výbere tej správnej veľkosti odporúčame použiť tabuľku veľkostí, ktorú nájdete pri každom modeli.

Zdroj úvodnej fotky: bolf.sk/

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE