Balíček prvej pomoci (nielen) na rodinné oslavy: A už vás nič neprekvapí!

Balíček prvej pomoci (nielen) na rodinné oslavy: A už vás nič neprekvapí!
  • 14.09.2022
  • Lenka Biba Slovak

Rodinné oslavy, svadby či posedenia s priateľmi sú príjemnými chvíľami a spomienky z nich si neraz uchovávame celý život. Najmä v dnešnej uponáhľanej dobe a každodennom hektickom kolobehu je síce ťažké sa zladiť, ale o to príjemnejšie je, ak sa stretnutie s rodinou či priateľmi podarí zorganizovať.

Inak to ale býva v prípade, ak dostanete pozvánku na svadbu či oslavu pri príležitosti životného jubilea člena vašej rodiny alebo blízkeho priateľa. Príprava na takéto udalosti je náročnejšia, dôležitý je každý detail a treba myslieť naozaj na všetko.

Počuli ste už o balíčku prvej pomoci? Práve vo chvíľach na svadbách či oslavách, ak sa stane niečo nepredvídateľné a neočakávané, vás i vašich najbližších môže zachrániť od mnohých nepríjemností. Na čo všetko treba myslieť?

Balíček prvej pomoci - prečo je dôležité si ho pripraviť a mať pri sebe?

Pravdepodobne sa už každému z nás stalo na spoločenských udalostiach niečo, čo nás prekvapilo a na čo sme neboli pripravení. Či už ide o roztrhnuté silonky, zlomené nechty či neočakávaný príchod ženských dní o niečo skôr, všetko toto nás dokáže rozladiť, a všetku zábavu okolo nás si užívame odvtedy už oveľa menej.

Pripravte si preto balíček prvej pomoci, ktorý si so sebou môžete zobrať, a budete mať istotu, že vás nič neprekvapí.

Odporúčame: Brúsenie nožov: 6 (ne)tradičných spôsobov, ako ich naostriť

Pozor na nové topánky!

Mnohé dámy a slečny, ale i páni, si pri príprave na významnú spoločenskú udalosť radi doprajú nové topánky. My sa k tejto skupine ľudí jednoznačne prikláňame, avšak nezabudnite myslieť na to, že práve na svadbe alebo na oslave vás môžu nemilo prekvapiť.

Ak si ich obujete práve vtedy prvýkrát, pripravte sa na to, že vás môžu poriadne otlačiť. Nielenže je to nepríjemné a bolestivé, ale pravdepodobne si už prípadnú tancovačku neužijete tak, ako by ste chceli. Pribaľte si preto do balíčka prvej pomoci náplasti, ktoré vám v tej chvíli zaručene pomôžu.

Milé dámy, nech vás neprekvapia „vaše dni"

Každá žena veľmi dobre vie, čo môže očakávať od svojich dní a aké sú ich príznaky ešte predtým, ako prídu. Nenechajte sa ale zaskočiť, ak nie vždy ide všetko podľa zaužívaných pravidiel. Aj preto sa môžu tieto dni objaviť aj v inak neobvyklom čase.

Aby vás vaše dni neprekvapili práve pri spoločenských udalostiach, majte so sebou v balíčku prvej pomoci zabalené vždy aj potrebné vložky či tampóny.

Neprehliadnite: Izbové rastliny: Trik so zápalkami, ktorý im pomôže. Inšpiruj sa!

Dokonalé vlasy a nechty za každých okolností

Pri príprave na spoločenskú udalosť si dávame záležať na každom detaile. Vlasy ako koruna krásy sú toho neodmysliteľnou súčasťou. Vlasy dostávajú naozaj zabrať – fénovanie, žehlenie či kulmovanie a konečný styling s prípravkami, ktoré zaťažujú vlasy.

To nie je málo a aj preto by sme si želali, aby náš dokonalý účes vydržal čo najdlhšie. Pribaľte si preto do balíčka prvej pomoci napríklad sponky, vlásenky, gumičky a určite aj lak na vlasy, aby ste si svoj účes vedeli upraviť aj pri bujarej zábave.

A čo je snáď najdôležitejšie – dbajte na to, aby vám nikdy nechýbala manikúrová sada. Tá vám vždy pomôže pri zlomenom nechte či odpadnutom gélovom nechte. K manikúrovej sade si nezabudnite pribaliť aj priehľadný lak na nechty, ktorý nie je iba prvou pomocou pri zničených nechtoch, ale napríklad aj pri začínajúcom očku na vašich pančuškách.

Odporúčame aj: TOP nápady ako zariadiť malý byt: Vaše kráľovstvo bude dokonalé!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní