Ako otvoriť konzervu bez otvárača? Spoznaj šikovný trik!

Ako otvoriť konzervu bez otvárača? Spoznaj šikovný trik!

Na list trikov, ktoré môžu v určitom bode zachrániť aj váš život, oddnes pridávame tento - s celkom obyčajnou konzervou. Už sa vám určite stalo, že ste nemali čím otvoriť lúpané paradajky, omáčku na špagety alebo sterilizované fazule.

Týmto dňom je ale koniec, pretože my vám ukážeme, ako otvoriť konzervu použitím lyžice rýchlo, jednoducho a bez námahy. Takže ak sa stane, že práve po ruke nemáte klasický otvárač na konzervy, vytaste obyčajnú polievkovú lyžicu a pustite sa do toho! Tento trik sa vám možno zíde doma, ale napríklad aj na stanovačke.

Bude sa ti páčiť: Drahé kamene a ich význam. Ktorý sa k vám hodí najlepšie?

otvárač na konzervy

Zdroj: www.pixabay.com

Nožom to neskúšajte!

Tak si to predstavte. Náhle sa vám zlomil otvárač konzerv alebo ste práve na výlete a zabudli ste ho doma. Aj vám v takejto zúfalej chvíli najprv napadne vziať do ruky ostrý nôž? Chyba!

V prvom rade nôž otupíte, v druhom konzervu neotvoríte alebo áno, ale po dlhej dobe snaženia sa a v neposlednom prípade skončíte s hlbokým rezom na vašej ruke. No je vám to treba? Radšej sa naučte, ako v takomto prípade správne použiť lyžicu podľa tohto videa.

Základom je sila

Ako je možno vidieť aj na videu, najdôležitejšie je vynaložiť dostatočnú silu a tlak na konzervu v tom správnom mieste. Po tom, ako spravíte prvú dierku, bude už otváranie konzervy absolútna hračka. My si taktiež tento trik necháme v zálohe, pre prípad potreby.

Zaujme ťa: Overené tipy ako sa zbaviť psích chlpov z oblečenia a nábytku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Darina Božiková 07.05.22 13:17

DB
karma
114.00

zaujímavý spôsob na pokazenie lyžice.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní