Ako navrhnúť ideálne detské ihrisko pre každé počasie

Ako navrhnúť ideálne detské ihrisko pre každé počasie

Fantastický svet detskej zábavy a hier, to sú detské ihriská so svojou pestrou paletou úžasných a napínavých atrakcií.

Sú mimoriadne populárnymi miestami, kde návštevníci pod jednou strechou nachádzajú možnosti pre herné a športové aktivity a vďaka relaxačným zónam im poskytujú aj príležitosti pre oddych a odreagovanie.

Obrovskou výhodou je, že vnútorné detské ihriská sú pre návštevníkov otvorené v každom ročnom období a každom počasí.

Vybavenie detských ihrísk ponúka nepreberné množstvo produktov, ktoré disponujú vysokou kvalitou, odolnosťou a dlhodobou životnosťou s dôrazom na bezpečnosť pri ich využívaní.

Vyskúšaj:  Hrozno - výber, skladovanie, spracovanie + recepty: Najlepšie tipy a triky

Vaše nové detské ihrisko - neprestajná zábava pre vašich návštevníkov

Nosíte už v mysli predstavu vášho nového detského ihriska? Chceli by ste, aby mohlo byť využívané po celý rok bez ohľadu na obdobie a vrtochy počasia?

Vnútorné detské ihriská môžu mať podobu samostatného objektu alebo môžu byť integrované do už existujúcich priestorov, akými sú nákupné centrá, hotelové komplexy, obchody či reštaurácie.

Na výber sú vnútorné detské ihriská v podobe rozľahlých Fun Parkov alebo priestorovo úspornejších Fun Boxov. Doplnky na detské ihriská sú skutočne rozmanité a je na vašej fantázii a predstavách, čomu dáte prednosť a akým spôsobom svoje nové detské ihrisko zariadite. Dizajn a prevedenie detských ihrísk môže byť tematicky veľmi bohaté a originálne a môže odrážať vašu jedinečnú značku.

Chcete do štruktúry vášho detského ihriska zaradiť adrenalínovú skokanskú arénu vybavenú trampolínovým systémom či napríklad motokárové dráhy? Predstavujete si lezecké steny alebo svietiace minigolfové ihriská pre deti? Žiadny problém.

Odporúčame:  Kam schovať peniaze? Máte doma tajnú skrýšu? Ak NIE, vytvorte si ju!

Na začiatku stojí dobrý nápad. Jeho prevedenie a realizácia je už na vašich požiadavkách a imaginácii, no samozrejme tiež v rukách vysoko kvalifikovaných odborníkov, ktorí sú vám na základe poradenského procesu neustále k dispozícii.

Koncepcia interiérového detského ihriska vyžaduje nielen veľkú dávku kreativity a plánovacích zručností, ale najmä dlhoročné skúsenosti a vysokú odbornosť. Dôraz sa kladie aj na to, aby boli navrhnuté riešenia udržateľné a ekonomicky prijateľné. V prvom rade je vaša spokojnosť, vedúca k spokojnosti vašich budúcich návštevníkov.

Plánovanie a návrh vnútorného detského ihriska

Ak už máte svoju predstavu budúceho detského ihriska, je potrebné zohľadniť niektoré dôležité faktory vedúce k úspešnej realizácii vášho projektu.

  1. Stavebné podmienky miesta, kde má byť vystavané

Prvým krokom je obhliadnuť a preskúmať, či sú vhodné stavebné podmienky na mieste budúcej výstavby detského ihriska.

  1. Analýza predpokladanej budúcej návštevnosti

  • analýza cieľovej skupiny
  • analýza konkurencie
  • analýza dostupnosti

Rovnako tak je potrebné na základe analýzy zozbieraných štatistických údajov (akými sú prípadná konkurencia v oblasti výstavby, možnosti dopravy návštevníkov na miesto, ich vekové rozhranie) zistiť predpokladanú mieru budúcej návštevnosti aj v čom tkvie váš možno dosiaľ neobjavený potenciál.

Pozri aj: Kde nesmie stáť voda? Feng shui pravidlá pre domácnosť

2D a 3D modely projektu

Proces tvorby vášho detského ihriska začína s plánovaním v podobe dvojrozmerných modelov, ktorý prechádza do detailnej tvorby modelov trojrozmerných, takže váš projekt naberie celkom novú perspektívu. Projekt výstavba detského ihriska zostáva z postupných krokov, ktoré na seba nadväzujú a vzájomne sa dopĺňajú. Montáž a výstavba sú potom vykonávané pracovníkmi s vysokou odbornosťou a dlhoročnými skúsenosťami, takisto aj následný servis a údržba.

Na počasí nezáleží

Tak a je to. Vaše nové vnútorné detské ihrisko je kompletné. Sen sa stal skutočnosťou. A čo je na tom najlepšie - Môže byť otvorené pre nadšených návštevníkov v každom počasí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní