Bazénové zdviháky? Pripravte sa na stúpajúci trend moderných domácností

Bazénové zdviháky? Pripravte sa na stúpajúci trend moderných domácností

Bazénové zdviháky sú skvelým riešením pre bezbariérový vstup do bazéna. Ak bývate v rodinnom dome a ste imobilní, prípadne máte doma starších rodičov či potrebujete mať bezbariérovo prispôsobenú domácnosť, určite vám dokážu pomôcť.

Ak sa chcete počas blížiacich letných slnečných dní okúpať vo vašom bazéne, alebo máte doma staršieho a menej mobilného člena, tak máme pre vás ideálne riešenie. Teda, aby sme boli presný, hneď dve riešenia. Na trhu sa postupne stávajú trendom dva typy bazénových zdvihákov, ktoré vám zjednodušia život a umožnia fungovať nezávisle a jednoducho za každých okolností.

Odporúčame:  Ako jednoducho odstrániť nepríjemný zápach z vysávača? Vieme tie najlepšie tipy a triky!

Atraktívne a kvalitné zároveň

Svojím inovatívnym prevedením, technickými parametrami a praktickosťou zaručia osobám so zníženou schopnosťou pohybu ideálny presun z vozíka či zeme do bazéna. Pri ich výbore sa myslelo na každý detail, preto vám zaručujeme maximálnu bezpečnosť, komfort a efektívnosť pri jeho každodennom využívaní.

Čo vieme o bazénovom zdviháku ECO POOL?

Bazénový zdvihák ECO POOL je nápomocný imobilným osobám, ktoré dokážu pohodlne a najmä bezpečne prekonávať bariéry v prostredí bazénov – či už v rodinných domoch, ale i rôznych iných centrách, verejných bazénoch, na kúpaliskách a pod. ECO POOL má nielen atraktívny dizajn, ale veľmi jednoduché ovládanie. Samozrejme, zdvižné zariadenie spĺňa všetky bezpečnostné predpisy.

Ide o atraktívne a veľmi dostupné riešenie pre osoby s pohybovými obmedzeniami, ktoré sú spojené so vstupom do bazéna. Zároveň môže byť skvelou kompenzačnou pomôckou aj v prípade intenzívnej rehabilitácie poúrazových stavov, kde sú práve hydroliečby a hydroterapie neoddeliteľnou súčasťou a prinášajú neoceniteľné výsledky.

Pozri aj: TOP nápady ako zariadiť malý byt: Vaše kráľovstvo bude dokonalé!

Bazénový zdvihák ECO POOL

Zdroj: velcon.sk

Ako vyzerá bazénový žeriav POOL E-185?

Bazénový žeriav POOL E-185 je rovnako určený na presun imobilnej osoby do bazéna. Toto zdvižné zariadenie je možné namontovať na akýkoľvek typ bazéna, čo pridáva na efektívnosti. Či už ide o vnútorný alebo vonkajší bazén, nemusíte mať obavy. Ak prejdeme už na samotnú inštaláciu, tá je veľmi jednoduchá, keďže žeriav sa veľmi ľahko montuje aj demontuje.

A navyše, môžete si vybrať z dvoch otočných základní: ukotvenie do zeme / zapustené. Čo to znamená? Že máte na výber z dvoch otočných podstavcov – viete ho zapustiť priamo do betónu alebo len priskrutkovať na podlahu. Výber je už len na vás, my sa budeme snažiť zrealizovať všetko k vašej spokojnosti.

Porovnanie dvoch typov bazénových zdvihákov na záver:

Bazénový zdvihák ECO POOL:

  • zdvižné zariadenie je na kolieskach
  • praktické – viete s ním prejsť od domu až k bazénu a pod.
  • nie je potrebná žiadna inštalácia
  • maximálna nosnosť: 136 kg
  • externý nabíjač batérie

Bazénový žeriav POOL E 185:

  • zdvižné zariadenie je možné namontovať na akýkoľvek typ bazéna – či už vonkajší alebo vnútorný
  • jednoduchá manipulácia vďaka širokým úchopom
  • veľmi ľahko sa montuje aj demontuje
  • maximálna nosnosť: 185 kg
  • batéria je odnímateľná a nabíjateľná v žeriave alebo pomocou externej nabíjačky (voliteľné)

Zdroj úvodnej foto: velcon.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní